Tânărul a fost păcălit de un bărbat care i-a vândut un telefon mobil. Află cum s-a întâmplat

În cursul zilei de joi, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla pe bulevardul Corvin din Hunedoara, tânărul de 19 ani  a fost acostat de un bărbat care a vrut să-i vândă un telefon mobil în schimbul telefonului său plus o diferență de bani de 160 de lei. Pentru a se convinge că nu este păcălit, tânărul a verificat dacă telefonul respectiv era original la reprezentanţii unei societăţi specializate. Specialiștii i-au confirmat că bunul este original.

“Persoana care-i propusese oferta i-a spus că nu mai doreşte să facă schimb. La scurt timp, bărbatul a revenit cu propunerea, iar persoana vătămată a acceptat schimbul. Ulterior, tânărul  de 19 ani s-a  prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a depune plângere, întrucât şi-a dat seama că a fost înşelat, primind o replică a telefonului mobil”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Falsul comerciant avea asupra lui un telefon original și o replică la același telefon, păcălindu-l astfel pe tânăr.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, iar poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus