Un tânăr de 17 ani a ajuns pe mâna medicilor după ce a intrat cu ATV-ul pe care îl ghidona într-o maşină parcată pe marginea drumului.

Potrivit poliţiştilor hunedoreni, accidentul s-a produs în a doua zi de Crăciun, în jurul orei 20, când tânărul în vârstă de numai 17 ani, conducea ATVul pe DJ 763 A, pe direcţia de deplasare Tomeşti spre Obârşa.

“Între localităţile Leauţ şi Dobroţ, din cauza neatenţiei, a acroşat un autoturism parcat pe marginea părţii carosabile, pe sensul său de mers. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului ATV-ului, care nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva, unde a rămas internat”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

În urma accidentului s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumul public fără deţinerea unui permis de conducere, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un răspuns

  1. Pingback: Tânăr rănit grav într-un accident cu ATV-ul - RTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus