Faptele au fost comise pe raza municipiului Deva.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au efectuat o acţiune în urma căreia au depistat un suspect în vârstă de 21 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, cu privire la care au stabilit că este prezumtivul autor al unor infracţiuni de furt din autoturisme, comise pe raza municipiului Deva.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în cursul zilei de 14 septembrie, a urcat într-un autocar care staţiona în zona autogării Deva şi a  sustras bunuri în valoare totală de 1.300 lei, din bagajul unui călător. De asemenea, în cursul zilei de 17 noiembrie, suspectul a sustras bunuri în valoare totală de 1.500 lei, dintr-o autoutilitară parcată pe Aleea Saturn, din municipiul Deva. Bunurile, un telefon mobil și un dispozitiv GPS, au fost recuperate ulterior de către poliţişti.” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore,urmând să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus