Tăriceanu a mai anunțat o dată că ALDE și Pro România s-au aliat

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, le-a cerut colegilor săi de partid, într-un mesaj pe WhatsApp, să fie pregătiţi să participe săptămâna viitoare la şedinţe ale structurilor de conducere ale formaţiunii, în care să se aprobe constituirea alianţei politice ALDE – PRO România şi a alianţei electorale cu PRO România pentru alegerile prezidenţiale, au declarat, pentru AGERPRES, surse politice.

Tăriceanu i-ar fi informat pe colegii săi că, miercuri, în şedinţa coaliţiei, PSD nu a venit cu nicio propunere referitoare la solicitarea ALDE care viza relansarea guvernării.

El le-a mai spus colegilor că solicitarea ALDE a vizat doar relansarea guvernării şi nu susţinerea unei candidaturi comune PSD – ALDE la alegerile prezidenţiale, după cum au susţinut aceleaşi surse. 

Sursa: Agerpres

Un răspuns

  1. Amedeo@Motocicleanu.org' Calin, nume predestinat de tradator.... spune:

    Tradez deci exist ! Este deviza / crezul de viata al Motocicleanului care, pretinzandu-se liberal, a ajuns sa se combine cu socialistii doar ca sa-l poata trada cat mai eficace pe Crin Antonescu ! Un ipochimen pe care, candva, l-a repudiat pana si Dan Amedeo Lazarescu, tatal sau adoptiv, el insusi turnator cunoscut la Securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus