Prefectul judeţului Hunedoara a obţinut în instanţă anularea unei hotărâri a Consiliului Judeţean Hunedoara.

Joi, 12 februarie, judecătorii Tribunalului Hunedoara s-au pronunţat în legătură cu cererea prefectului de anulare a hotărârii Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 237/29.11.2013 care viza introducerea unei taxe pentru autovehiculele care folosesc drumurile judeţene şi depăşesc încărcătura maximă admisă.

Soluţia pe scurt:

Admite acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Hunedoara în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Judeţean Hunedoara. Admite cererea de intervenţie principală formulată de intervenienta SC Luxorcomp SRL în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Judeţean Hunedoara. Anulează Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara nr.237/29.11.2013. Obligă pârâtul Consiliul Judeţean Hunedoara să plătească intervenientei SC Luxorcomp SRL suma de 668,63 lei, cheltuieli de judecată.

Soluţia pronunţată de Tribunalul Hunedoara poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Un răspuns

  1. Prefectura prin prefect si-a schimbat pozitia in cadrul procesului in sensul ca a sustinut ca actiunea proprie a ramas fara obiect. Judecatorii nu au tinut seama de aceasta pozitie cata vreme acesta nu si-a retras in mod explicit cererea si exista cel putin un motiv de nelegalitate a HCJ 237/2013 chiar si unul neinvocat de reclamant. Societatea noastra a fost intervenient principal si a sustinut cu totul alte motive decat Prefectura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus