Joi, poliţiştii rutieri au controlat taximetrele, microbuzele şi autobuzele din municipiile Deva şi Hunedoara, iar la final au dat peste 20 de amenzi.

“Poliţiştii rutieri au efectuat o acţiune de verificare a legalităţii activităţilor de transport public de persoane. În cadrul acţiunii, care s-a desfăşurat pe raza municipiilor Deva şi Hunedoara, au fost verificate 37 de autovehicule, taximetre, microbuze, autobuze, şi au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.700 de lei. Principalele abateri constatate de poliţişti au vizat starea tehnică a autovehiculelor, lipsa documentelor prevăzute de lege ori utilizarea incorectă a aparatului sau a dispozitivelor luminoase de semnalizare”, a spus subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Drept exemplu, oamenii legii au menţionat cazul unui şofer de taxi în vârstă de 44 de ani, din Hunedoara. Acesta a fost depistat în trafic în timp ce  “efectua activităţi de transport public de persoane în regim taxi, în afara localităţii de autorizare”, spun poliţiştii.

Cel în cauză a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, luându-se totodată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de utilizare a autoturismului pe o perioadă de şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus