Jucătorii de tenis Rafael Nadal, nr. 2 ATP, şi Roberto Bautista Agut (13 ATP) au început din această săptămână o pregătire comună la academia campionului de la Roland Garros din Manacor (Insulele Baleare), în perspectiva participării cu echipa Spaniei la ATP Cup de la Melbourne (1-5 februarie), notează EFE.

Nadal şi Bautista s-au antrenat împreună sub privirile antrenorilor Carlos Moya şi Pepe Vendrell. Cei doi sunt jucătorii de simplu din echipa Spaniei, care a jucat finala primei ediţii din ianuarie 2020 a ATP Cup, câştigată de echipa Serbiei.

Bautista, câştigător a nouă titluri ATP, şi Nadal, cu 20 de Grand Slam-uri în palmares, vor definitiva pregătirea fizică în facilităţile Rafa Nadal Academy din Manacor.

Cele 12 echipe care luptă pentru trofeul ATP Cup sunt Serbia, Spania, Argentina, Italia, Austria, Japonia, Rusia, Franţa, Grecia, Canada, Australia şi Germania. Echipele participante au fost alese în funcţie de cel mai bun clasament individual din fiecare ţară, în timp ce Australia participă în calitate de gazdă.

Tragerea la sorţi a componenţei celor patru grupe de la ATP Cup 2021 va avea loc pe 20 ianuarie.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus