Mircea Moloț vrea demisii și demiteri în partid. Președintele executiv Marius Sanfirișca spune că ar putea cere demisia întregului Birou Județean al ALDE, inclusiv a lui Moloț.

Tensiuni și contre la vârful formațiunii conduse de Mircea Moloț. Spiritele s-au încins după ce Mircea Moloț a declarat că cei care nu și-au făcut datoria în campania electorală vor fi dați afară din partid.

„Am și avertizat, înainte de începerea campaniei electorale, în mod deosebit pe președinții care sunt și aleși locali, dacă nu se vor mobiliza cel puțin cum au făcut-o la alegerile locale, dacă nu se vor mobiliza și vor obține un scor mai mare – și am dat și un target – vom lua măsurile respective. Dacă nu-și vor da demisia, îi vom da noi afară. Deocamdată, președinții ALDE, de la vârful piramidei până la bază, sunt numiți. Și, așa cum au fost numiți, se pot pune și se pot da și afară”, a declarat pentru Ziarul Hunedoreanului Mircea Moloț.

Președintele executiv al ALDE Hunedoara, Marius Sanfirișca a reacționat și, prin intermediul unui comunicat de presă, susține că vina pentru scorul slab obținut de partid în alegeri trebuie asumată de întreaga conducere a organizației județene.

„Nu am nimic împotriva unor demisii şi demiteri, dar mai întâi cred că este nevoie să ne asumăm vina rezultatelor, în mod colectiv. Să ne aşezăm la masă, să analizăm cine, cât şi cum s-a greşit, să ascultăm toate părţile implicate”, spune Sanifirișca, adăugând că propune un termen de 6 luni înainte de a se lua măsuri dure: „în loc să demitem pe cineva, trebuie să acordăm o păsuire de şase luni, de exemplu, timp în care să avem atingem un anumit target. Şi, abia după aceea să reacţionăm, nu emoţional ca acum. Altfel, voi fi nevoit să cer demisia tuturor celor din Biroul Judeţean al ALDE Hunedoara, care nu şi-au atins targetul.”

6 răspunsuri

 1. Eu nu am votat cu ALDE din cauza lui Moloț. Acest om nu înțelege că din cauza lui nu au votat hunedorenii cu ALDE?!?!?!

  • iuganicolaebrad@yahoo.com' i. nic carasteanu spune:

   Un comunist dictator. Nu stie nici o litera despre democratie. S-a tradat cum a sarit la intimidarea celor care ar fi cascat gura ca el e primul vinovat. Partide ? O laie, niste gashti organizate de ticalosi si hoti.

 2. CIPETROSANI@YAHOO.COM' CATALIN IONESCU spune:

  MOLOT A DISTRUS IMAGINEA SI VOTURILE ALDE IN JUDET. NU ARE NICI O LOGICA SA MAI RAMANA LA CONDUCEREA ALDE. PREZENTA LUI IN ALDE ATRAGE TENSIUNI, ANTIPATIE SI REPULSIE, O SA-I DISTRUGA PE TOTI DEFINITIV. L-A PACALIT PE TARICEANU CA VA FACE SCOR MARE LA ALEGERI… IATA VALOAREA LUI … ACUM FACE GALAGIE CA DA LUMEA AFARA, E PENIBIL… CU CINE MAI RAMANE? CA SI PRIETENUL BENA A PLECAT- E DREPT CA IN ZBOR LIN PE UN TEXT FRUMOS-FIECARE CU TALENTUL LUI.
  PE DE ALTA PARTE, MARIUS SANFIRISCA A MUNCIT CU SERIOZITATE SI A LASAT IN URMA LUI NUMAI VORBE BUNE SI VOTURI. SURGENT SA-I MULTUMEASCA CA TOCMAI L-A FACUT DEPUTAT. ALDE, SCAPATI DE MOLOT, PANA NU VA DISTRUGE PE TOTI, AR FI PACAT DE MUNCA, EFORTUL SI BANII VOSTRII. ACUM ATI VAZUT CLAR CARE E VALOAREA LUI, NU MAI POATE FACE NIMIC, E ZERO.

 3. Ce ironie a sortii.Surgent din șoferul lui Mitica Ifrim a ajuns deputat.Si mai are și doua facultăți.Ii mai trebuie un doctorat.

 4. Da ALDE a decazut din cauza excrocului de molot. Dati-l afara din partid ca altfel ALDE va disparea din politica. NicibSanfirisca nu e departe de caracteruk infect a lui molot. Molot e protejat de insp. Sef dumitru liviu si de fostul militian goga dan iosif.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus