Momente de groază pentru spectatorii care au asistat la spectacolul ”Baletul Culorilor”, pe strada Nicolae Bălcescu.

Un tânăr teribilist a fost la un pas să producă o nenorocire în centrul orașului. Acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului de pe strada Tribunei și nu a oprit la semnalele polițiștilor. În timp ce a încercat să fugă pe Tribunei, tânărul a făcut cale întoarsă când a văzut că nu are pe unde să treacă de poliție și a intrat în trombă pe Bălcescu.
A observat prea târziu că aici are loc un spectacol de stradă în cadrul FITS și în încercarea de a evita să nu intre cu motocicleta în oameni, a căzut și a abandonat-o. Acesta a luat-o la fugă, iar un polițist a pornit pe urmele sale, nereușind însă să îl prindă.

moto2

”Tânărul a trecut pe culoarea roșie a semaforului pe strada Tribunei și a fugit. A abandonat apoi motocicleta și a dispărut”, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Motocicleta este înmatriculată în județul Mureș și a fost avariată. Tânărul a fost identificat de polițiști, fiind vorba de o persoană în vârstă de 25 de ani, care avea permisul suspendat pentru un accident produs în luna iulie a anului trecut, în Vasile Aaron.

ora de sibiu

Un răspuns

  1. ciby@yahoo.hr' ciumpalac spune:

    politistul era beat si nu a putut stabili un nou record la mersul pe jos, in alergare. vai de pula lor de politisti, puturosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus