Ingrediente
- Pangassius – file – 1 kg
- Morcov – 4 buc de mărime medie
- Praz – 1
- Ceapă roşie – 2
- Ţelină – 1
- Ardei gras roşu – 1
- Pastă de roşii – 70 g
- Muştar Knorr Clasic – 2 linguri
- Ketchup Hellman’s Clasic – 3 linguri
- Usturoi – 3 căţei
- Delikat condimente pentru carne – 1 lingură
- Cub Knorr Legume – 2 cuburi
- Ulei de floarea soarelui – 150 ml
- Făină – 2 linguri
Cum se prepară?
- Asezonează fileurile de peşte uscate cu Delikat condimente pentru carne şi lasă-le în frigider. Curăţă legumele şi dă-le pe razătoare, pe ochiurile mari. Feliază ceapă.
- Într-o cratiţă mare, căleşte toate legumele cca. 5 minute. Apoi, adaugă pastă de roşii, muştarul, ketchupul şi condimentele rămase. Mai rumeneşte aproximativ 10 minute, amestecând constant.
- Când s-au înmuiat legumele, condimentează cu piper şi presară cuburile Knorr de legume.
- Apoi, dă peştele prin făină şi rumeneşte-l în ulei încins. Serveşte rece sau cald, cu sosul de legume.
SURSA: retetaperfecta.ro
Ultimele comentarii