Dacă visezi la vacanţă şi îţi aminteşti de savoarea preparatelor din Grecia, optează pentru acest delicios peşte grecesc, servit alături de sosul de legume.

Ingrediente

Cum se prepară?

  1. Asezonează fileurile de peşte uscate cu Delikat condimente pentru carne şi lasă-le în frigider. Curăţă legumele şi dă-le pe razătoare, pe ochiurile mari. Feliază ceapă.
  2. Într-o cratiţă mare, căleşte toate legumele cca. 5 minute. Apoi, adaugă pastă de roşii, muştarul, ketchupul şi condimentele rămase. Mai rumeneşte aproximativ 10 minute, amestecând constant.
  3. Când s-au înmuiat legumele, condimentează cu piper şi presară cuburile Knorr de legume.
  4. Apoi, dă peştele prin făină şi rumeneşte-l în ulei încins. Serveşte rece sau cald, cu sosul de legume.

SURSA: retetaperfecta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus