Pentru functia de presedinte au fost depuse 3 candidaturi.

Sambata, la Deva, a avut loc conferinta de alegeri la organizatia locala a PNL.

La eveniment au participat aproximativ 200 de delegati. Pentru functia de presedinte s-au depus 3 candidaturi: Tiberiu Balint, Mirel Oltean si Iulia Raicu.

In urma numararii voturilor exprimate, Tiberiu Balint a fost ales presedinte al PNL Deva.

“Am ales sa revin, desi nu era cea mai mare dorinta a mea, pentru echilibru. Vreau redarea increderii in noi, intre noi. S-au format grupuri divergente. Nu am avut nevoie de adversari politici. Am fost radiat in unanimitate. Or, deciziile trebuie luate prin dezbateri. Am uitat o esenta a liberalismului: noi trebuie sa ne coalizam in jurul unor idei. In ultimii 4 ani, PNL a devenit un adversar al mediului de afaceri. Trebuie sa schimbam acest lucru”, a declarat Tiberiu Balint.

6 răspunsuri

 1. Ce incredere mai poti avea intr-o formatiune politica in care sunt promovate hotia, impostura, minciuna, si tot ce e mai rau!
  Din cauza asta electoratul de dreapta nu este reprezentat in Parlament iar tinerii au ales sa plece in strainatate! Ce sa le ofere un bisnitar ca Balint, un securist de 2 lei ca Molot, un agramat ca Nistor, un sofer ca Surgent-ajuns parlamaentar(?!) si list poate continua!
  RUSINE!!!

 2. Felicitari, Tibi! Tu esti cel mai potrivit sa preiei fraiele organizatiei Deva.
  Cat despre radierea ta in ‘unanimitate’, nu cred ca asa a fost la nivel judetean…

 3. Tiberiu Balint a fost şi va rămâne un om de cuvânt!Un om care are multe realizări de-a lungul carierei şi cu un potenţial fantastic!
  Personal mă bucură faptul că încă luptă pentru “dreptaci”!

 4. Jenant. Molot conduce PNL. Noaptea mintii. Adio dreapta politică. Sinucigași.

 5. Si asta-si trage inapoi vorba ca magarul “sula” ! 🙂 🙂

 6. macuftw@gmail.com' Annonimous spune:

  Îl cunosc pe domnul Balint de foarte mulţi ani şi vă pot spune că într-adevăr e o persoană care cântăreşte mult un partid, pentru un oraş şi pentru un judeţ!
  Respect Tiberiu Balint !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus