Tragedie într-o familie din Gătaia, după ce un copil de numai 13 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. Părinții erau plecați la serviciu, iar trupul băiatului a fost descoperit de fratele lui mai mare, în vârstă de 14 ani.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri după-masă în Gătaia. Cei doi copii, de 13 și 14 ani, au rămas singuri acasă cât timp părinții erau la serviciu. Băiatul de 13 ani a mers în spatele curții, acolo unde părinții construiseră o hală. Copilul se juca și a vrut să improvizeze un scripete pe un pilon al construcției. S-a dezechilibrat însă, iar funia i s-a înfășurat în jurul gâtului cel mai probabil, transmit polițiștii.

După ceva timp în care nu a mai dat niciun semn, fratele lui mai mare a început să îl caute și l-a găsit fără suflare. A sunat de urgență la 112, iar o ambulanță a ajuns imediat pentru a-i acorda primul ajutor copilului. Medicii însă nu au mai putut face nimic pentru băiatul spânzurat.

Din primele verificări, polițiștii au concluzionat că, cel mai probabil, moartea a fost accidentală și nu este vorba despre o sinucidere. Ei au deschis însă un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor urma procedura pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut totul.

tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus