Serie neagră continuă pentru Constantin Ostaficiuc.

Seria neagră continuă pentru fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, fostul pedelist, actual liberal, Constantin Ostaficiuc.

Ultima veste proastă fiind primită de acesta în urmă cu puțin timp.

Vă reamintim că Ostaficiuc este cercetat penal de DNA, într-un dosar, alături de deputații PNL Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, pentru afacerea cu spațiile comerciale de la Aeroportul “Traian Vuia” din Timișoara, dar și pentru faptul că a dat o parcelă de teren firmei familiei sale.

De asemenea, luni fostul președinte al CJT a fost pus sub acuzare într-un alt dosar al DNA Timișoara în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru că instituția pe care o conducea a finanțat ilegal echipa de fotbal Politehnica Timișoara, condusă de Marian Iancu. Prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi în cazul consiliului județean este de peste 9,8 milioane lei.

În această dimineață, Constantin Ostaficiuc a fost din nou convocat la sediul DNA Timișoara unde i s-a adus la cunoștință faptul că i s-a pus sechestru asigurator atât pe vila sa, pe care mai există deja un sechestru din dosarul “Aeroportul”, cât și pe conturile din bănci. Ancheta procurorilor anti-corupție în dosarul finanțării ilegale în cazul echipei patronate de Marian Iancu de către Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus