Spectacole, teatru, film şi târg de produse tradiţionale pentru acest sfârşit de săptămână. Weekendul se anunţă bogat în activităţi culturale şi distractive pentru hunedoreni.

Teatru pentru toate vârstele

„Muzicanţii din Bremen”, un spectacol conceput după o poveste de Fraţii Grimm şi dedicat micuţilor, va fi pus în scenă la Teatrul de Artă din Deva, duminică, începând cu ora 12.00. Scenografia îi aparţine lui Alexandru Radu, iar regia artistică Nicoletei Dănilă. Preţul biletului este de 8 lei pentru copii şi 1 leu pentru părinţii însoţitori.

Teatrul de Artă din Deva găzduieşte duminică şi spectacolul, „Dragoste în zbor”, o comedie franţuzească adaptată după Marc Camoletti. Regia îi aparţine Simonei Vintilă, iar scenografia lui Fehervari Zsolt.

Piesa va fi pusă în scenă cu începere de la ora 19.00.

Cinema

„Gravity-Misiune în spaţiu”, o peliculă în regia lui Alfonso Cuaron, va putea fi vizionată de iubitorii de film de vineri până miercuri de la orele 15.00, 17.00 şi 19.00 la cinematograful „Patria” din Deva.

Cinematograful „Luceafărul” din Vulcan va rula în perioada 20-26 iunie, filmul „Cum să îţi dresezi Dragonul-2” în format 3D. Filmul va putea fi urmărit vineri, luni, marţi, miercuri şi joi de la orele 14.00 şi 16.00  şi sâmbătă şi duminică de la orele 12.00, 14.00 şi 16.00.

Tot la Cinematograful din Vulcan, vor rula în format 2D peliculele „Din greşeală împreună” (zilnic de la ora 20.30) şi „Sub aceeaşi stea” (zilnic de la ora 18.00).

Preţul biletului este de 10 lei pentru un film 2D şi de 15 lei pentru unul 3D.

Spectacole şi târg de produse tradiţionale

Acest sfârşit de săptămână se anunţă plin de distracţie pentru vulcăneni. Spectacolele din cadrul Nedeii Vulcănene debutează vineri pe stadionul din localitate. Vor evolua pe scenă artişti locali, iar seara va fi încheiată de Aurel Moldoveanu.

Mâine, vor încânta publicul Cabron, Heaven, Strings şi Andreea Bănică. Tot sâmbătă, cei prezenţi vor avea parte de un foc de artificii.

Duminică, în zona de agrement Brazi, vor urca pe scenă mai mulţi interpreţi de muzică populară. Printre aceştia se numără Andrada Paul, Angelica Flutur, Anghelina Timiş, Sava Negrean, formaţia Color şi Elena Merişoreanu.

Municipiul Hunedoara găzduieşte la acest sfârşit de săptămână prima ediţie a Târgului hunedorean. Producătorii locali vor aduce la Castelul Corvinilor produse bio tradiţionale şi le vor oferi spre vânzare hunedorenilor interesaţi. Târgul se va desfăşura în perioada 20 – 22 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus