Potrivit unei analize Gândul.info, una dintre firme a încasat cât celelalte nouă la un loc.

Cele mai multe contracte încheiate pe bani publici în judeţul Hunedoara (12) s-au semnat în ultimele şase luni ale anului. Ca valoare însă, cele mai bănoase s-au semnat între cele două runde electorale, în trimestrele al doilea (14,9 milioane de euro) şi al treilea 4,5%.

Potrivit analizei Gândul.info, contractul atribuit societăţii care ocupă locul I, SC PROSERV SA Hunedoara, este de departe cel mai bănos în judeţ  întrucât valorează cât toate celelalte 9 contracte din top la un loc. SC PROSERV SA este administrată de soţul deputatului PNL de Hunedoara, Carmen Hărău.

Cele 10 milioane de euro sunt încasate de SC PROSERV SA Hunedoara pentru lucrările de ecologizare la fostul sit industrial din localitate.

CITEȘTE ȘI: Cum s-au cheltuit banii hunedorenilor în 2014

 

hd-firme

Un răspuns

  1. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

    Oare, aceasta Proserv chiar apartine doamnei deputat? De ce ma intreb? Pentru ca in declaratia de interese dumneaei nu stie cati bani incaseaza anual din contracte cu statul. Scrie asta negru pe alb, Si nimeni nu se sesizeaza. Vedeti respectiva declaratie, sa-ti faci cruce !!! Precizez ca habar n-am cine-i individa, n-am vazut-o niciodata, in viata mea.Dar, are tupeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus