Liberalii au făcut publice motivele pentru care nu au validat deocamdată un candidat pentru funcția de primar al Municipiului Brad.

Duminică, în cadrul unei conferințe de presă, liderii județeni ai PNL Hunedoara au explicat de ce întârzie nominalizarea unui candidat pentru funcția de primar la Brad. Declarațiile vin în contextul în care, consilierul județean Vasile Bârea, a anunțat că demisionează din partid după ce conducerea județeană a refuzat să-l desemneze drept candidat.

Co-președintele PNL Hunedoara, Dorin Gligor, a explicat că, la Brad, a fost efectuat un sondaj de opinie în urma căruia, toți cei trei cabndidați propuși de PNL s-au aflat la egalitate.

„La întrebarea Dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru funcția de primar, dumneavoastră cu care candidat PNL ați vota? Rezultatele sunt: Vasile Bârea – 15,91%, Daniel Adam – 14,4% și Adrian Clonda – 13,76%. Diferențele sunt foarte mici. Domnul Clonda s-a retras din competiție, iar organizația locală l-a desemnat pe domnul Daniel Adam cu o majoritate de peste două treimi”, a declarat Dorin Gligor.

Mai mult, liderul PNL Hunedoara susține că sondajul de opinie nu este concludent având în vedere că dintre cei chestionați, doar 14,2% reprezintă segmentul de vârstă 18-39 de ani, în vreme ce segmentul 60-89 de ani este reprezentat de 54% dintre respondenți.

În contextul în care Vasile Bârea a anunțat că demisionează, liderii PNL Hunedoara par dispuși să repete sondajul.

„Decizia Biroului Județean reunit a fost să reluăm sondajul. Dacă domnul Bârea renunță la demisie, vom relua sondajul, dacă nu, domnul Daniel Adam este candidatul nostru”, a declarat Bogdan Țîmpău.

CITEȘTE ȘI: „Nu există cale de întoarcere”!

Până acum, PNL a validat candidații pentru funcția de primar din 56 de localități. 

4 răspunsuri

  1. angelyka_24@yahoo.com' angela ioana spune:

    Votăm adi clonda

  2. De ce nu candideaza GLGOR .Este din BRAD si normal trebuie sa-si asume candidatura daca partidul este in impas.Domnule Gligor daca ai caracter si curaj intra in sondaj si asuma-ti raspunderea.In caz contrar esti un las care se ascunde de confruntari directe .Sa demonstreze celor din PNL si noua bradenilor ce lider puternic este.

  3. Gligor nu va candida la BRAD .Are intelegere cu PSD l-au scos din competitie pe general ca sa-si asigure sprijin pentru un nou mandat de Vicepresedinte la Consiliul Judetean cu sprijinul voturilor din PSD. Lupul schimba parul dar naravul ba. Vechii liberali cred intuiesc asta dar nu prea au ce mai face,o vor musca rau cu jigodiile din PDL sustinuti de buldogul de la varf.

  4. PNL: CAZACU!!!!
    PSD: CAZACU!
    SISTEM CORUPT: CAZACU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus