Angajații firmelor deputatului liberal de Hunedoara "muncesc" pentru ca fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, să poată candida la alegerile prezidențiale din această toamnă

Surse politice dădeau până mai ieri ca sigur transferul deputatului liberal Carmen Hărău de la PNL la PLR-ul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

În lumina noilor informații, se pare că deputatul Carmen Hărău, președinte interimar al organizației municipale Hunedoara a PNL și președinte al Organizației de Femei a PNL Hunedoara, parlamentar ales în decembrie 2012 din partea PNL după un transfer de la PSD, își dă toată silința pentru ca Partidul Liberal Reformator să fie reprezentat exemplar în județ.

Astfel, conform surselor noastre, mai mulți angajați, care doresc să-și păstreze anonimatul, au recunoscut că în această perioadă strâng semnături pentru susținerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de Președinte al României.

4 răspunsuri

  1. Iar te iei de doamna?

  2. Tu esti din Deva, colegiul 7 este in Hunedoara. Cine te plateste? Oricum este aleasa USL. Cred ca pricepi greu! USL nu mai este. Deci deputatul USL de Hunedoara are dreptul sa opteze pentru ce directie doreste. Esti ranchiunos si doresc sa sti ca nu faci prea multe parale! Joci si tu dupa cum ti se canta, n-ai nici o convingere și nici n-ai avut. Las-o balta!

  3. La cum apar candidații din parte dreptei, incepe sa semene a blat. Cu cât creste numărul cardiopatiilor , cresc șansele unui tur 2 mai strâns. La fel cresc șansele ca populația sa nu aibă voința de a merge la vot (pur si simplu dezorientare sau lehamite) bun si acum cu cât vin mai putin oameni la vot cu atât mai mult cresc posibilitatiile de fraudare. Dupa pararea mea in turul 2 intra cel putin un om pe placul lui Basescu. Rugamintea mea e ca oameni sa mearga in numar cat mai mare la vot astfel putem incurca calculele facute pentru fraudare.

  4. Doamna Carmen HARAU are totusi onoare si este imposibil sa se preteze la o astfel de tradare.
    Si oricum este parlamentarul care, pe noi hunedorenii ne reprezinta cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus