Simpozionul naţional studenţesc "Student, Ştiinţă, Societate" reprezintă cel mai important eveniment ştiinţific organizat anual de Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Petroşani.

Zeci de studenţi şi masteranzi din întreaga ţară sunt aşteptaţi la Petroşani în perioada 8-9 mai. Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Petroşani organizează ediţia cu numărul XIII a unei manifestări ştiinţifice de mare amploare la nivel naţional.

Simpozionul naţional “Student, Ştiinţă, Societate” reprezintă un prilej oportun pentru studenţi şi masteranzi de a relaţiona şi de a-şi împărtăşi idei, cunoştinţe, experienţe şi rezultate ale propriilor cercetări.

Participanţii la eveniment trebuie să redacteze lucrări în word şi să respecte cu stricteţe cerinţele organizatorilor. Lucrările nu trebuie să conţină mai mult de 8 pagini, studenţii fiind obligaţi să realizeze şi un rezumat în limba engleză.

Data limită de depunere a lucrărilor este 30 aprilie.

În 8 mai, participanţii vor susţine public lucrările, care vor fi repartizate pe mai multe secţiuni. Aceştia vor fi evaluaţi de un juriu format din cadre didactice şi din studenţi.

Tradiţia continuă şi în acest an, astfel că participanţii la manifestare vor avea organizată şi o mică excursie în Ţara Haţegului.

AICI PUTEŢI AFLA TOATE INFORMAŢIILE REFERITOARE LA EVENIMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus