Traficul rutier este oprit, vineri, pe trei drumuri naţionale din trei judeţe, din cauza inundaţiilor. Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă în continuare pe raza localităţii Budila după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de ape.

Astfel, circulaţia este oprită în judeţul Covasna, pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava, pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN2L, în localitatea Soveja.

Traficul este îngreunat pe trei tronsoane de drum, respectiv în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Neamţ: DN15B, în localitatea Petru Vodă şi judeţul Prahova, pe DN1A, în zona localităţii Bărcăneşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române mai anunţă că traficul feroviar pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprit în continuare pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă numai trenuri private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus