Doi tineri din Petroșani au murit sâmbătă după-amiază în urma unui grav accident rutier.

UPDATE: Potrivit IPJ Hunedoara, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroșani, care conducea un autoturism pe DN 66, dinspre Hațeg spre Petoșani, într-o curbă la dreapta, pe raza localității Bănița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a fost proiectat într-o autoutilitară condusă tot din sens opus.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului care a derapat, precum și pasagerul din dreapta, un alt tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Petroșani, au decedat.

CITEȘTE ȘI: DN66, AL DOILEA ACCIDENT MORTAL ÎN 12 ORE

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16, pe DN66, în dreptul localității Bănița când conducătorul unui autoturism (Opel) s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula din sens opus.

Conducătorul autoturismului Opel și pasagerul din dreapta au decedat.

Din cauza accidentului, pe tronsonul de drum afectat s-a circulat alternativ. Traficul a fost blocat complet pe durata cercetării la fața locului, aproximativ o oră și jumătate.

Știre în curs de actualizare.

Un răspuns

  1. Pingback: DN66, AL DOILEA ACCIDENT MORTAL ÎN 12 ORE - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus