Oamenii legii cercetează în momentele de față împrejurările în care a avut loc tragedia și ce anume l-a îndemnat pe copil să facă un asemenea gest.

Un minor de doar 14 ani a fost găsit spânzurat aseară, în comuna cărășeană Prilipeț.  

Băiatul era internat de mai multă vreme în centrul de plasament Casa Dorca, fiind găsit aseară fără suflare de un educator. Acesta a chemat imediat poliția, oamenii legii stabilind că nu există suspiciuni de omor în ceea ce privește decesul minorului.

Cu toate acestea, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și vor să afle împrejurările exacte ale tragediei și motivele pentru care băiatul de doar 14 ani a decis să încheie socotelile cu viața.

De asemenea, oamenii legii vor încerca să lămurească și cum anume a fost posibil ca băiatul să-și ia viața într-un centru de plasament, fără ca asistenții și educatorii care-i purtau de grijă să bănuiască ceva.

„Băiatul avea 14 ani, era internat în centrul Casa Dorca din Prilipeț și a fost găsit spânzurat aseară de către un educator. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta s-a sinucis, în urma examinării medico-legale s-a stabilit că nu sunt suspiciuni de omor. A fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru moarte suspectă”, a declarat, pentru Reper24, Iuliana Popescu, inspector în cadrul IPJ Caraș-Severin.

sursa: http://reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus