Muncitorul, în vârstă de 55 de ani, era angajat al unei firme din Hunedoara care efectuează reparații la halele combinatului TMK din Reșița

UPDATE

Conform raportului întocmit de către echipa de anchetă, bărbatul nu şi-a luat nici măcar cele mai elementare măsuri de protecţie, anunță resita.ro.

“În timp ce se află pe acoperişul halei de la oţelăria electrică a Societăţii Comerciale TMK Reşiţa SA, unde firma la care era angajat executa lucrări de reparaţii la acoperiş, manevrând printr-o cordelină o sarcină aflată în cârligul macaralei cu scopul de a o poziţiona pe locul de fixare, a păşit pe o placă veche de tablă din structura acoperişului care urma a fi înlocuit, această cedând sub greutatea sa şi a căzut în gol de la înălţime.

Victima nu purta echipament individual de protecţie pentru prevenirea căderii de la înălţime, aceasta decedând pe loc”.

ITM Caraş-Severin a anunţat că evenimentul este cercetat în continuare de către inspectorii din cadrul serviciului Control Securitate şi Sănătate în Muncă.

 

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit după ce a căzut de la 25 de metri înălțime.

Tragedia a avut loc la combinatul TMK din Reșița sâmbătă seara. Este vorba despre un muncitor angajat al unei firme din Hunedoara care efectuează reparații la halele combinatului.

Acesta se afla la o înălțime de 25 de metri, iar la un moment dat, din neatenție, a căzut în gol, scrie resita.ro. Ambulanța a sosit imediat în curtea combinatului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Acesta a fost declarat decedat. La locul tragediei a ajuns și o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul de muncă.

04569d66ab2e12b5b6037077bb4881b0_LFoto: resita.ro

Trupul muncitorului a fost transportat la morga spitalului din Reșița, iar medicii legiști vor efectua necropsia și vor anunța cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus