Decizia va fi luată într-o ședință de îndată, programată pentru luni, 10 septembrie

Primarul municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, va iniția un proiect de hotărâre pe care îl va prezenta luni consilierilor locali, prin care va solicita ca toți elevii din oraș să beneficieze de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun. „Voi propune consilierilor locali să voteze un proiect prin care toți elevii să poate circula gratuit pe toate liniile din oraș. Legea ne permite acest lucru și nu sărăcește nimeni dacă elevii din oraș vor beneficia de transport gratuit, mai ales că acum avem propria societate de transport public local”, a spus primarul Devei.

În municipiul Deva sunt în jur de 7.000 de elevi.

4 răspunsuri

 1. i.berghian@yahoo.com' Ioan Berghian spune:

  Sincere felicitari, domnule Primar! Sunt sigur ca aveti ganduri bune si pentru pensionari…si pensionarii au ganduri si idei bune pentru dumneavoastra…faceti ,o zi pe luna, intalnire cu ei…multa sanatate si putere de munca!

 2. olimpiavadan@gmail.com' Vădan Olimpia spune:

  Inițiativă foarte bună.😀

 3. irina.deva09@gmail.com' Daboczi Irina spune:

  Buna…sunt bucuroasa de aceasta fapta minunata ptr. copii nostrii …mii de multumiri d- lui Primar si multe realizari in viitor ! Eu as avea o mare rugaminte..eu am un baiat la scoala Sportiva CNS Cetate Deva
  transportul este local desi mai are mult de mers pna la destinatie…rugamintea mea si tuturor parintilor ce au copii la aceasta scoala sa se introduca un mijloc de transport pana la scoala. Va multumesc !

 4. Ar fi nemaipomenit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus