Jandarmii hunedoreni au finalizat cercetările pentru o faptă de transport ilegal de material lemnos, constatată în data de 30 decembrie 2017.

În acea dată, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vâlcan au depistat în municipiul Vulcan, zona Crividia, un bărbat care transporta cu un atelaj hipo 1,35 mc material lemnos, de esenţă cireş, fără aviz de însoţire.
Jandarmii montani au sancţionat bărbatul cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
De asemenea, jandarmii montani au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Lupeni.

9 răspunsuri

 1. Mi-ar fi rosine sa dau un astfel de comunicat din partea jandarmeriei. 1.35 mc lemn ?????, se taie ilegal sute de mii de mc si prind pe unul cu o caruta si de cires. Mi-e rusine ca sunt roman.

 2. jenicaghe@yahoo.com' Gherasim Jenica spune:

  Captura nu gluma! Padurile au fost salvate!

 3. Salcam@cires.com.ro' Salcam ion spune:

  Fantastic !!!! 5000 lei ? Pentru lemn in valoare de maxim 400 lei? Jandarmeria salveaza Romania…. da oare pe aia ce fura cu camioanele nu ii vad ? Calul a patit ceva ?

 4. mama voastra de idioti!

 5. Bravo .pe asta la vazut da cand trec scaniile cu lemne nu vad!!!rusinica

 6. Nu este tăiere ilegala. A tăiat ciresii din proprietatea lui fiindca nu mai erau productivi ci doar țineau umbra terenului

 7. mai frumosilor,camioanele cu zeci de metri cubi de bustean se pe raza jud. HD nu le vedeti?
  Ori nu aveti voie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus