Poliţiştii hunedoreni au derulat o acţiune pe linia depistării operatorilor de transporturi rutiere care nu respectă legislaţia specifică în domeniul transportului rutier de persoane şi în regim de taxi.

Vineri, 13 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Hunedoara, împreună cu poliţişti ai municipiilor Deva, Hunedoara, Orăștie și reprezentanţi ai Poliţiei din oraşele Simeria şi Călan, au verificat peste 55 de autovehicule destinate transportului rutier public de persoane și transportului în regim de taxi.

În urma acestor verificări, au fost constatate 36 de abateri de natură contravențională, cuantumul amenzilor depăşind 40.500 lei.

“20 de amenzi au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice sau pentru inspecție tehnică periodică expirată, 10 sancțiuni pentru nerespectarea legislației care reglementează transporturile rutiere publice de persoane, 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea legislației privind transportul public în regim de taxi și o sancțiune  pentru nerespectarea timpilor de conducere, odihnă și repaus”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În urma acţiunii, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi un rând de plăcuțe cu numărul de înmatriculare. Totodată, unui autovehicul i-a fost suspendat dreptul de utilizare.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Un răspuns

  1. Era si cazul s-o faca! Chior sa fi si sa nu vezi in ce conditii sunt transportati oamenii, inclusiv (sau mai ales) pe linie de transport local in comun, in special pe linia 6 si la Auchan. Acel hot care detine linia 6 si nu face nimic ca sa avem un transport civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus