Vor circula sau nu vineri microbuzele Tirius Trans Tur?

Situația transportului public local de persoane din municipiul Deva nu a fost încă tranșată.

Primarul Municipiului Deva a declarat joi că va avea din nou o discuție cu administratorul SC TIRIUS TRANSTUR SRL, societatea care operează serviciul de transport public de persoane.

„Astăzi voi avea încă o discuție cu operatorul de transport, ieri am avut alte două discuții. Am făcut o adresă către Curtea de Conturi să vedem în ce măsură solicitările operatorului sunt sau nu sunt legale. Așteptăm un răspuns oficial. Sper să nu întrerupă vineri transportul. S-a mărit subvenția, dar le spun tuturor să aibă răbdare. Faptul că sunt câteva mii de pensionari care pot beneficia de transport crescând plafonul, bineînțeles că nu vor călători începând de mâine. În funcție de câți vor călători, vom deconta. Eu sper să-l conving (pe operator, n. red.) cu argumente că are și obligații nu numai drepturi”, a declarat joi, primarul Florin Oancea

Un răspuns

  1. Primare convingel pe patron sa vina cu autobuze conform legii,nu cu microbuze de transportat marfa sau elevi.Astfel de jafuri nu circulau pe vremuri nici la Varmaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus