Consiliul Local al Municipiului Deva este convocat în ședință de îndată, vineri, 4 martie, de la ora 11 pentru a dezbate proiectul de hotărâre prin care se atribuie noi licențe mijloacelor de transport ale societății TIRIUS TRANSTUR.

Consilierii locali vor avea pe masa de lucru un proiect de hotărâre prin care se propune atribuirea unui număr de 34 de licente de traseu în vederea efectuării transportului public local  de persoane prin curse regulate în municipiul Deva și în localitățile aparținătoare. Practic, dacă hotărârea va fi aprobată în forma inițiatorului, microbuzele și autobuzele societății vor putea opera serviciul de transport public și pe traseele deservite până acum de SC DEVATRANS SA.

Prin sentința Tribunalului Hunedoara confirmată de decizia Curții de Apel Alba Iulia, contractul de concesiune a transportului public de călători cu SC DevaTrans SRL a încetat de drept. În acest condiții, consiliul local Deva a aprobat atribuirea temporară a grupei de trasee operatorului SC TIRIUS TRANSTUR SRL.

Noile licențe vor fi valabile în perioada 04.03.2016-14.02.2018. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus