Potrivit unor surse judiciare, subcomisarul Alin Muntean, cel care a instrumentat dosarul comisarului șef Traian Berbeceanu, se află din această seară sub control judiciar, după ce procurorii DNA au luat această decizie. Aceasta nu este însă singura veste proastă pentru fostul polițist judiciar din carul BCCO Alba Iulia.

Fostul polițist de crimă organizată a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA după ce, în această săptămână, aceeași măsură a fost luată față de procurorul șef al DIICOT Alba, Ioan Mureșan și față de procurorul Nicolaie Cean, toți trei fiind acuzați de fabricarea dosarului în care comisarul șef Traian Berbeceanu a fost arestat și suspendat de la conducerea BCCO Alba Iulia.

Ziua de vineri s-a încheiat însă și mai rău pentru scms. Alin Muntean, care deja a fost suspendat din funcție și pus la dispoziția IPJ Alba. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a fost surprins pe raza județului Vâlcea de un echipaj al Poliției Rutiere după ce a depășit cu autoturismul linia dublă continuă. Alin Muntean a rămas și fără permisul de conducere după ce polițiștii din Vâlcea i l-au suspendat.

În dosarul instrumentat de procurorii DNA, procurorul șef al DIICOT Alba, Ioan Mureșan, este acuzat de abuz în serviciu și represiune nedreaptă. În aceeași situație se află și procurorul Nicolaie Cean, care este acuzat de abuz în serviciu după ce a supravegheat instrumentarea dosarului în care a fost arestat șeful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu. În dosarul de la DNA, polițistul Alin Muntean, este acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Un răspuns

  1. Politisti ca I.M.. nu au ce cauta in Politia Romana. Trebuia dat afara. Nu face parte nici din specia umana, daramite sa-l investesti cu puterea legii. Trebuia cercetat in stare de arest preventiv, deoarece este un pericol social. Cine stie ce mai pune la cale. Precedent are, cazul Berbeceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus