Spectacolul începe la ora 20
Ce poate fi mai potrivit în cea mai frumoasă lună a anului, când ghioceii mijesc, si natura incepe sa prinda viata, decât o călătorie muzicală în “Bella Italia” pe ritmurile canzonetelor napoletane și a celor mai celebre arii din operele italiene, dar și cu gândul la țărmurile mărilor ce scaldă “patria muzicii”, cea Adriatică pe de-o parte și Mediterană, Tireniană și Ligurică pe de alta! Iar toate acestea se intampla in luna in care sarbatorim FEMEIA – mama, sotia, iubita
Și cine ar putea fi mai nimerit să ne poarte în această poveste muzicală de ziua femeii, dacă nu cei trei tenori italieni care au crescut ascultând și cântând de mici aceste canzonete și arii celebre? Cine le-ar simți, le-ar trăi și le-ar cânta mai bine decât ei?
Tocmai de aceea ne-am gândit ca arii celebre precum “Nessun dorma”, “La donna e mobile” sau canzonete ca:
„Mamma”, “O sole mio”, “Santa Lucia”, “Funiculi, Funicula” sau “Caruso”, ca să amintim doar câteva dintre cele pe care le veți asculta, vă vor face să pășiți optimiști în primavara ce va veni!
Spectacolul “3 Tenori Italieni” este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor, iar vocile excepționale ale celor 3 tenori invitați, Federico Veltri, Fabio Serani și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.
Ceilalți invitați care vor desăvârși evenimentul nostru, nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt teatrele de opera de unde vin ceilalti invitati speciali, baritoni si soprane celebre care vor incerca sa tina piept celor 3 tenori italieni!
Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, “cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA si ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitandu-va din nou intalnirea cu celebri artisti instrumentisti din Europa si din lume!
Publicul va fredona celebrele refrene ale canzonetelor, alături de frumoasele noastre coriste si vor tine ritmul alaturi de balerinii nostri, așa încât toată lumea să vibreze și să trăiască arta la superlativ!
Cautati inca cadoul pentru persoana iubita sau pentru cea care v-a dat viata? O invitatie la un asemenea spectacol ar putea fi cel mai nimerit cadou!
Nu ajungeți în viitorul apropiat în sălile marilor teatre de operă din Italia, să ascultați voci frumoase de tenori celebri italieni, în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian? Aveți șansa să o faceți în orașul dumneavoastră! Vor veni ei la noi! “ÎN LUNA FEMEII”!
Surs: Ticketstore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus