Cei trei sunt acuzaţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe o alee pietonală din municipiul Hunedoara.

Poliţiştii hunedoreni au depistat doi tineri în vârstă de 20 şi 24 de ani, precum şi un minor în vârstă de 16 ani, toţi din municipiul Hunedoara, care în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că sunt  prezumtivii autori ai unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în noaptea de 6 spre 7 mai, când au  urmărit un bărbat în vârstă de 35 de ani, pe o alee pietonală, din municipiul Hunedoara, l-au lovit şi i-au sustras un telefon şi un portmoneu cu acte de identitate şi suma de 8 lei, bunuri care au fost recuperate. De asemenea, poliţiştii au stabilit că suspecţii, în  noaptea de 01/02 mai au  mai  comis o faptă de  tâlhărie pe bulevardul Rusca, din Hunedoara, sustrăgând unui bărbat un telefon mobil, iar în data de 12 mai i-au sustras unei minore în vârstă de 17 ani un telefon mobil.     

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi depuşi înCentrul de Reţinere şi  Arestare Preventivă şi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Hunedoara.     

Poliţiştii  continuă  cercetările  în  vederea  stabilirii  întregii  activităţiinfracţionale a suspecţilor, existând indicii că aceştia s-au mai deplasat şi pe razaaltor localităţi din judeţ unde este posibil să mai fi comis asemenea fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus