Acesta a candidat din partea PSD la alegerile locale din 27 septembrie

Tribunalul Hunedoara a validat mandatul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara pentru Laurențiu Nistor:
Tip soluție: Admite cererea
Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 22 Hunedoara și în consecinţă: Validează alegerea numitului Nistor Laurențiu – candidat din partea Partidului Social Democrat – pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, în urma scrutinului pentru alegerea autorităţilor publice locale din anul 2020. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea prezenţei încheieri la cunoştinţa publică, conform art. 149 alin. 3 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Hunedoara. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi 15.10.2020”.

Mâine, Tribunalul Hunedoara va lua în discuție și validarea celorlalți 32 de consilieri județeni. Dacă nimeni nu va contesta în două zile mandatele, atunci prefectul județului va îi putea convoca în ședință pe cei 33 de consilieri județeni – președintele și cei 32 aleși pe liste.

În Consiliul Județean Hunedoara sunt reprezentate șase formațiuni: PSD cu 18 mandate – președintele și 17 consilieri județeni, PNL – 6 mandate, Pro România – 4 mandate, PMP și USR – câte 2 mandate și UDMR – 1 mandat.

Un răspuns

  1. Tractoristul Nistor a ramas pe Cai, scuze, Tractoare mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus