Toți suspecții au fost prinși de polițiști. La cât se ridică paguba

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a trei tineri, în vârstă de 19, 20 şi 23 de ani (doi dintre aceştia fiind arestați deja preventiv pentru săvârșirea, la data de 20.12.2017,  pe raza localității Cristur, a unei  infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal).

Poliţiştii au stabilit că cei trei, în data de 24.12.2017, au sustras un telefon mobil și portofel în care se aflau carduri bancare, 1.000 lei și 150 euro, din camera unei pensiuni de pe Valea Râului Mare. Tinerii au pătruns în cameră pe uşa lăsată neasigurată, chiar în timp ce turiştii cazaţi de odihneau, iar după comiterea furtului  au retras de pe carduri diferite sume de bani și au efectuat diferite plăți la societăți comerciale, rezultând un prejudiciu de peste 46.000 lei.

Cei trei sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, iar în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.

În urma administrării probațiunii în cauză, a fost extinsă urmărirea penală şi faţă de tânărul de 23 de ani, din comuna Sântămăria Orlea, care a fost reţinut preventiv pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus