Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 august

La 30 de ani de la ultima ediție a Turului ciclist aniversar al județului Hunedoara, echipa „Ciclism de Altădată” organizează a VI-a tură aniversară  pe traseul „Turului Ciclist al județului Hunedoara”.
Locul de întâlnire:  Deva,  lângă statuia lui Decebal, sâmbătă, ora 9, iar la ora 10 se va pleca în tură. Traseul de anul acesta va fi un pic schimbat, se va ocoli DN 66 și vom intra din Călan pe Valea Sângeorgiului spre Orăștie.

În detaliu, traseul de anul acesta va fi următorul: Deva-Sântuhalm-Hunedoara-Călan-Streisângeorgiu (Călanul-Nou)-Tămăşasa-Turmaş-Turdaş-Pricaz-Orăștie-Geoagiu Băi-Uroi-Simeria- Sântuhalm, aproximativ 110 de kilometri.

Pauze tradiționale de regrupare/rehidratare/discutii/taclale vor fi în Hunedoara-Terasa de la Hotel Rusca, -la “Hanul Domnesc”, intersectia DJ687cu E79/DN66-Călan-Turmaş, intersectți DJ 668 cu DJ 668B,-Orăștie, în fața la Palia. La Geoagiu Băi va fi pauza de prânz, apoi întoarcerea spre Deva, pe DJ107A,  prin Uroi-Simeria-Sântuhalm ( Motel Löwe).

Acest eveniment NU ESTE UN CONCURS!
Participanții vor respecta regulile de circulație pe drumurile publice. Ritmul va fi lejer, viteza medie în jur de 20-25 de km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus