Anuntul făcut de Guvern

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii va fi publicat in aceasta seara, la ora 21, pe site-ul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, anunță instituția printr-un comunicat de presă remis știripesurse.ro.

De asemenea, sursei citate, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, va sustine maine, la ora 12, la sediul MMJS, o declaratie de presa in legatura cu proiectul mentionat.

Un răspuns

  1. pensionar@Romania.ro' Pensia dupa buget.... spune:

    Prostia noastra, tupeul lor. Vorbesc de principiul contrimutivitatii dar aplicarea riguroasa a acestuia ar distruge baza electorala a PSD partid care, in esenta, se bazeaza pe oameni dependenti / care pot fi controlati cu firimituri. Spun ca pansiile minime vor fi incluse in alte categorii bugetare dar nu spun nimic de pensiile speciale / ocupationale care ating valori incredibile. Si ca tortul sa aiba mot, toate maririle vor fi aplicate cu taraita, de prin 2021 incolo…. Adica ceva palpabil nu se va simti decat in ajunul alegerilor cand PSD spera sa mai prosteasca o data electoratul. Pana atunci, inflatia (aia reala nu aia raportata de INS !) va diminua si mai mult puterea de cumparare a oamenilor. Ghinionul este ca, judecand dupa ultimii 28 de ani, PSD are mari sanse de reusita. Mai ales ca liberalii nu vin cu nici o oferta cinstita si credibila ba mai ies in public si cu specimene gen Carmen Harau ! Pai n-au oamenii dreptate sa stea acasa sau sa voteze PSD ? Pai cam au !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus