Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor a lămurit problema ajustărilor de preţ pentru seriviciile de canalizare şi de furnizare a apei potabile.

Şeful Consiliului Judeţean Hunedoara,  instituţie care deţine pachetul majoritar în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC ApaProd SA Deva, Dorin Gligor, a anunţat că preţul apei nu va creşte în 2015.

În plus, vicepreşedintele CJ Hunedoara a anunţat că le va cere celor din conducerea societăţii să ia măsuri pentru reducerea cheltuielilor.

„Anul 2015 nu va fi unul al majorării tarifelor, ci unul al reducerilor de cheltuieli. Preţul apei nu se va majora”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro vicepreşedintele CJ Hunedoara Dorin Gligor.

În urmă cu două săptămâni, în ciuda opoziţiei reprezentanţilor consiliilor locale Deva şi Hunedoara, membrii ai AGA Apaprod SA Deva au aprobat rapoartele financiare şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2015.

Potrivit reprezentanţilor ADI Aqua Prest, următoarea majorare de tarife ar fi trebuit operată de ApaProd în luna iulie a acestui an.

Săptămâna trecută, CJ Hunedoara a schimbat reprezentantul instituţiei în AGA de la SC ApaProd SA Deva.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Un răspuns

  1. Pai ce sa mai majoreze ca e mai scumpa ca benzina
    Tot politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus