Robert Muzsic și Alexandru Mărginean își vor pierde și mandatele de consilieri locali.

Președintele UNPR, senatorul Haralambie Vochițoiu, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro că Robert Muzsic și Alexandru Mărginean, consilierii locali proveniți din PPDD care au votat alături de majoritatea primarului Viorel Arion în privința proiectului de amenajare a centrului pietonal din Hunedoara, au fost excluși din partid.

„Am discutat acest subiect, nu au respectat hotărârea noastră. Nu putem să ne jucăm în această perioadă, pentru că avem de lucru și trebuie să știm pe cine ne putem baza”, a declarat Vochițoiu.

Printr-un comunicat de presă, UNPR Hunedoara a anunțat oficial decizia luată.

„Organizația Județeană a UNPR – Hunedoara luând act de faptul că domnii consilieri locali Robert Muzsic și Alexandru Mărginean au votat împotriva intereselor hunedorenilor, a luat decizia de excludere a celor doi”, se arată în documentul remis presei.

Știre în curs de actualizare.

2 răspunsuri

  1. Pietonala este necesara ! Ea cuprinde si amenajarea parcarilor de dupa blocurile adiacente (care acum sunt pe iarba si vai de mama lor ) si accesul civilizt vezi Piata Florilor ! UNPR se vede ca nu stiu a citi un proiect ! Nu ma mira cand ” muzica”(s) se face dupa ureche ! 🙂 🙂 🙁

  2. dumi.76.olt@gmail.com' oltean dumitru spune:

    Muzsikas asta, in afara de figuratie (si asta -proasta ), nu a facut nimic ! El nu are niciodata vreo opinie personala ! Strict dupa cum bate vantul ,ca minte nu a prea avut nicicand. E un penibil si nu e nici o pierdere pentru nimeni .Tipi imbecili ca asta trebuie sa dispara cat mai repede din orice structura !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus