Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, crede că decizia de excludere este dură, dar înțeleaptă.

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, care a participat la CEx-ul de la București, este de părere că decizia de excludere a lui Valeriu Zgonea din partid este cea corectă. 

„ Este regretabil că nici astăzi nu a înțeles că a greșit față de partid, nu față de un om. Discuțiile care trebuiau purtate în partid, le-a dus în presă, pe Facebook. Nu a procedat cinstit, deși el asta susține. Pentru mine, ca și coleg, regret că s-a ajuns aici, dar disciplina de partid și Statutul trebuie respectate. Fiecare are dreptul de a-și spune opinia, dar în cadrul partidului, mai ales că avea o funcție de conducere. A fost o decizie dură, dar înțeleaptă”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Laurențiu Nistor. 

6 răspunsuri

 1. Ce intelege NISTOR prin disciplina de partid?!
  A executa orbeste orice aberatie venita din partea unui asa-zis lider de partid, chiar daca e vorba de lucruri care nu sunt legale?
  Sau a promova in functii pe criterii stabilite de toti impostorii, doar ca sa aduca foloase materiale partidului?
  Si lista poate continua, daca e cazul cu dovezi concrete.
  Oare daca ar exista justitie dreapta ce s-ar alege de “disciplina de partid”?

 2. Îndraznesc să vă spun că este o decizie tipică de tip PSD! Aceeaşi practică a “pumnului în gură” o vedem în PSD la toate nivelurile din ţară. PSD în ochii poporului a devenit PENALII SOCIAL-DEMOCRATI datorită lipsei de integritate, responsabilitate şi a tot ceea ce înseamnă doctrina social-democrată. Până la urma a lipsei de ONOARE! Poporul va sancţiona aceste lipsuri! Este vizibil din ultimul cătun al ţării cum se pietruieşte cărarea cu dedicaţie spre fotoliul Preşedintelui Camerei Deputaţilor a domnului Ponta.

 3. Zgonea trebuia sa-si spuna parerea in interiorul partidului. Rufele se spala in familie!

 4. Domnul Nistor are dreptate! Zgonea ar fi trebuit să stea liniștit, nu sa iasă să își “spele rufele” în public

 5. cata.deva@yahoo.com' Gigi deva spune:

  Anarhia apare atunci cand credem ca putem face orice fara a da socoteala……Zgonea uita ca PSD este partidul din care facea parte……partidul care l-a promovat ……..partidul care a dat cel mai eficient premier

 6. Claudiu@yahoo.com' claudiu spune:

  Asta este o problema interna a PSD care nu vad cu ce afecteaza sau cu ce ajuta aceea excludere pe omul de rand. Omul de rand vrea sa vada ceva concret pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus