Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a obţinut la Tribunalul Alba permisiunea de a părăsi locuinţa de domiciliu de patru ori pe lună şi de fi vizitat de fiica sa în fiecare sâmbătă.

“Tribunalul Alba a admis în parte cererea formulată de inculpatul Moloţ Mircea de părăsire a domiciliului şi de modificare a obligaţiilor impuse în cadrul măsurii arestului la domiciliu. Tribunalul Alba a acordat inculpatului permisiunea de a fi vizitat la domiciliu de fiica sa în fiecare zi de sâmbătă, între orele 11.00-20.00. Instanţa a acordat inculpatului permisiunea de a se deplasa în vederea asigurării mijloacelor de existenţă în localitatea M.M. în prima şi a treia zi de miercuri din lună, respectiv în localitatea S. în a doua şi a patra marţi din lună, între orele 08 – 17.00”, se afirmă într-un comunicat al Tribunalului Alba citat de adevarul.ro.

Potrivit unor surse judiciare, localităţile în care Mircea Moloţ are voie să se deplaseze sunt Merişorul de Munte şi Şoimuş.

Decizia luată de magistraţii Tribunalului Alba nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore.

Mircea Moloţ împreună cu alte patru persoane se află în arest la domiciliu într-un dosar de corupţie instrumentat de procurorii DNA.

 

 

4 răspunsuri

  1. mirceapopescu2002ro@yahoo.com' mircea popescu spune:

    pai trebuie sa mearga la cj sa-si stranga lucrurile..

  2. Sa-l lucreze pamantul galben si neoplasmul!

  3. Trebue exclus din politica ,ce fac adevarati liberali???

  4. Saracul de el nu are ce sa manance, sa i dea Dumnezeu ce merita adica sa traiasca lipsurile noastre de zi cu zi! De justitia divina nu scapa nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus