După ce a semnat pe lista susținătorilor candidaturii lui Klaus Iohannis, primarul conservator al Devei își manifestă oficial sprijinul pentru candidatul Alianței Creștin Liberale.

Chipul primarul municipiului Deva, Petru Mărginean (vicepreședinte PC la nivel național), apare pe bannerele electorale ale candidatului ACL Klaus Iohannis instalate în prima zi a campaniei electorale în centrul Devei. Mesajul înscris pe banner are următorul conținut: „Petru Mărginean îl susține pe Klaus Iohannis”.

iohannis 2

Susținerea declarată pentru Klaus Iohannis nu mai este o surpriză pentru nimeni întrucât, în urmă cu câteva săptămâni, Petru Mărginean a intrat în sediul PNL Deva pentru a semna lista susținătorilor candidatului ACL.

„Eu azi am semnat pentru susţinerea lui Iohannis. Eu nu sunt un ipocrit. Asta simt, apreciez omul, apreciez ceea ce a făcut şi cred în omul Iohannis că ar putea să aducă un plus primului om în stat”, a declarat Petru Mărginean după ce a semnat pe lista susținătorilor lui Iohannis.

După acest episod s-a vorbit tot mai des despre o posibilă trecere la PNL a primarului reședinței de județ. În ultimele zile, doi consilieri (unul județean și fratele său din Consiliul Local Deva) au demisionat din PC și s-au înscris în PNL.

„Săptămâna viitoare iau decizia finală. Am avut câteva întâlniri, am vorbit şi cu colegii mei. Îmi fac propria analiză la sfârşitul săptămânii. Săptămâna viitoare vă asigur că iau decizia finală. Eu trebuie să am nişte discuţii cu cei care m-au susţinut. Şi nu mă refer la şefi. Mă refer la cei care fac parte din biroul lărgit. Vreau să văd dacă există într-adevăr susţinerea de care am nevoie, dacă simt eu că voi fi asimilat de către cei din PNL, cei care m-au susţinut în campania electorală la locale”, a declarat în urmă cu câteva zile Petru Mărginean pentru stiripesurse.ro.

3 răspunsuri

  1. E un primar curajos, cu sange in cardan

    Felicitari!

  2. O alegere buna. Și-a dat seama domnul primar ca dreapta este soluția pentru România. Klaus Iohannis Președinte !

  3. Traiasca tradarea !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus