Un om de afaceri din Valea Jiului a fost cât pe ce să piardă o sumă impresionantă de bani după ce a primit oferta încheierii unor contracte de prestări servicii în domeniul construcţiilor din partea unui bărbat de 45 de ani din Piatra Neamţ, care pretindea că este reprezentantul mai multor fundaţii.

Folosind documente fictive, bărbatul din zona Moldovei a pretins şi a primit de la afaceristul din Valea Jiului suma de 14.000 de euro, drept condiţie prealabilă a demarării procedurilor de obţinere a contractelor de lucrări în domeniul construcţiei. Ulterior, bărbatului din Vulcan i-a fost cerută suma de 11.000 de euro, în acelaşi scop. Omul de afaceri a realizat însă la timp că este victima unei înşelătorii. “Realizând faptul că a fost indus în eroare, omul de afaceri a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, iar suspectul a fost prins”, a declarat insp.pr. Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Bărbatul din Piatra Neamţ a fost prezentat Judecătoriei Petroşani cu propunerea de arestare preventivă şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus