În urma loviturilor suferite, animalul a decedat

„La data de 01 august 2022, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au stabilit că, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Bănița, județul Hunedoara, a lovit un animal din specia canină, rasa comună, mascul, în vârsta de aproximativ 6 săptămâni, de șinele de cale ferată provocându-i acestuia leziuni la nivelul cutiei craniene și vertebrelor cervicale”, a anunțat IPJ Hunedoara.

În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost aruncat de către bărbatul în vârstă de 49 de ani, pe copertina unei clădiri din stația CFR Merișor.

În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

În data de 02 august 2022, împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente pentru a dispune luarea măsurilor legale ce se impun.

7 răspunsuri

 1. Mă bucur că în sfârșit se iau măsuri împotriva celor care fac astfel de gesturi groaznice

 2. Monstrul ăsta, psihopatul asta, anormalul asta nu merită să trăiască. Închisoare? Nu, nu pe banii noștri, nu din taxele noastre. Ar trebui împușcat și înmormântat în câmp. Dar nuuuu, vezi doamne, noi suntem civilizați, educați, noi nu suntem barbari așa că le dăm criminalilor mai multe drepturi de cât au victimele. Aproape că îmi doresc să scape doar cu o amendă oarecare și următoarea victimă ucisă de acest criminal sa fie un copil. Atunci sa vad pe unde naiba își scot cămașa și procurorii și judecătorii care îl vor pedepsi blând acum. In definitiv era doar un cățel, nu-i așa! De ce ne-ar pasă de drepturile și viața celor mai frumoase și iubitoare creaturi de pe pământ, singurii care iubesc oamenii necondiționat, câinii.

 3. popluciamicadora@yahoo.com' Lucia Pop spune:

  6 saptamini de viata !! Ce vina a avut catelusul ? Ce rau a putut sa faca??? Era un suflet nevinovat de copil!! In rest nu cred ça este un OM cel care a facut asta!!

 4. Nemernicii ! Încep cu animalutele și sfârșesc cu omul nevinovat ! Nu au ce cauta printre noi,printre copiii noștri și printre nepoțeii noștrii…!!!Vrem liniște și sa trăim în armonie(doar cei care merita) !

 5. Închisoare pt.cei cei ucid,faceți-va datoria ce de la autoritățile statului

 6. Tare
  Avea 17 ani la revoluție
  Educație comunistă am putea spune
  Unii se cred în junglă
  Este lege să se aplice
  Poate era asistat social acum îi plătim și cazare și masă

 7. Păcat ca sunt lăsați sa trăiască asemenea ființe umane !…dacă se pot numi asa…pt ei nu există închisoare??? Poate asa se invitată minte. 😡😡😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus