Caz socant intr-o comuna aflata nu departe de Timisoara. Un baiat de numai 12 ani a fost pus sa intretina relatii sexuale cu cea care ii tinea loc de mama. Asistenta maternala a fost retinuta de politisti.

Femeia de 49 de ani il luase pe baiat in plasament in ianuarie, iar de cateva luni in casa acesteia din Ghilad se petreceau lucruri cutremuratoare. Asistenta maternala a facut amor cu copilul de mai multe ori, pana cand sotul a ajuns acasa de la serviciu pe nepusa masa si a descoperit grozavia.

Scarbit si revoltat, omul a luat-o pe femeie la bataie. Aceasta s-a speriat si a sunat la 112 sa le spuna politistilor ca sotul o agreseaza. Ajunsi la adresa, agentii aveau sa afle din gura sotului de la ce a pornit conflictul si au retinut-o imediat pe femeie.

Copilul a fost incredintat rapid reprezentantilor Directiei pentru Protectia Copilului Timis si i se va acorda consiliere psihologica.

Baiatul are o poveste trista. A trait inca de mic in orfelinate, apoi a fost preluat de o familie maternala. Cea care ii tinea loc de mama si de care se atasase foarte mult a iesit la pensie la inceputul acestui an si asa a ajuns in noua lui ‘familie’ din Ghilad.

Cazul a fost preluat de procurori, iar asistenta maternala va fi cercetata pentru relatii sexuale cu un minor. A fost dusa in Arestul IPJ Timis.

Va reamintim, tot la Ghilad, in urma cu cateva luni, o alta poveste de groaza soca opinia publica. Un baiat de 10 ani isi convisese 5 colegi de scoala sa intretina cu el realtii sexuale orale, chiar in vecinatatea unitatii de invatamant.

sursa: opiniatimisoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus