Detalii revoltătoare ies la iveală, după ce la un liceu din Banat a izbucnit un scandal monstru, în care directorul este acuzat de hărțuire sexuală și comportament inadecvat.

Totul s-a întâmplat la Liceul ”Mihai Novac” din Oravița, ba mai mult săptămâna trecută a fost nevoie de intervenția polițiștilor la școala respectivă, după ce lucrurile au degenerat.

Situația este atât de gravă, spun profesorii, încât s-a ajuns până acolo încât directorul și-a făcut mai multe conturi false de facebook și a început să agreseze sexual mai multe eleve.

Mama unui elev care învață la liceul respectiv a rupt tăcerea și a făcut declarații șocante. Femeia le-a povestit jurnaliștilor de la reper24.ro, ce a descoperit în telefonul fiului său.

Femeia spune că directorul ar fi făcut un grup pe o rețea de socializare, care avea principal scop de a le trimite elevilor teme, însă conținutul grupului respectiv este cu totul altul, spune mama revoltată, care a văzut câteva poze postate acolo de către director.

Le trimitea mesaje fetelor de clasa a XI-a și a XII-a, dar s-a dat și la cele de a IX-a, din câte știu eu sunt multe fete implicate, cu băieții face video-chat, nu se întâlnește cu ei afară, noaptea se stă pe grupul acela și îi învață și le arată, și odată ce văd eu ca mamă un om bătrân, cu copii, cu nevastă, nud în balcon și cu telefonul în mână pe chat și îți chemi eleva să te sexeze…?! Cum se mai poate duce în fața lor să le predea la ore? Directorul le-a pus pe grup o singură lecție, și eu am vrut să îl pedepsesc într-o zi pe băiatul meu unde îl doare mai tare, și am vrut să îi iau telefonul drept pedeapsă, și mi-a spus că nu mi-l dă pentru că directorul i-a pus să își facă grup și le trimite teme. M-am uitat în telefon, era adevărat, dar eu pe grupul ăsta mai văd și altceva, pe domnul director cu fundul gol și în pielea goală, cu o mâță în brațe, pe balconul ANL-ului care este în curtea liceului, un director care este pus politic din anul 2016 pentru că are rude la ISJ. Toată lumea știe că e cu capu, că are probleme psihice, dar ei nu pot face nimic. Copiii erau în pauză, la școală și de pe balcon stând pe chat, chema fetele să facă sex! Când a venit acasă, mi-a spus: „mama, mama hai să-ți arăt ceva!”, ai fi crezut că directorul se dă la colega mea de bancă, la blonda mea, că îmi place de ea!”, a povestit revoltată mama elevului de la Liceul Mihai Novac din Oravița.

Mai mult decât atât, joia trecută, când a fost solicitată poliția la școală, fiul femeii a fost amenințat de director. Motivul de dispută ar fi fost o colegă a băiatului, pe care acesta o place, dar căreia directorul i-ar fi făcut mai multe propuneri indecente. Astfel, în timp ce elevul a intrat în incinta unității de învățământ, directorul l-ar fi luat cu forța și l-a băgat în ghereta paznicului, unde l-ar fi amenințat că îl omoară dacă îl „dă în gât”, după care i-ar fi spus pe un ton agresiv elevului să o ia pe blondă (colega băiatului) și să facă sex cu ea în fața lui, a mai povestit mama elevului, jurnaliștilor de la reper24.ro.

Polițiștii cărășeni au deschis o anchetă în aces caz și a fost întocmit un dosar penal.

sursa: sursadevest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus