Autoritățile au fost alertate, luni dimineață, că la Colegiul ”Mihai Viteazul” din Ineu o persoană a intrat având asupra sa un pistol. Când au ajuns acolo polițiștii și jandarmii, persoana în cazuă plecase.

„Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu. Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică.

Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018. Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității”, se arată într-un comunicat al Jandarmiei.

Elevul a fost prins la sucrt timp într-un restaurant, împreună cu o fată.

Jandarmii l-au controlat și asupra elevului a fost găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus