Pugilistul James Cheregi, format la CSŞ Hunedoara şi legitimat în prezent la „Fight Power Academy” din Germania, va boxa pentru câştigarea titlului de campion „WBC Mediteranean”.

Neînvins până acum în cele şapte partide disputate la profesionişti, hunedoreanul în vârstă de 20 de ani îl va înfrunta pe spaniolul Nicolas Gonzales, într-o gală ce va avea loc în luna septembrie, în Spania. Managerul şi antrenorul pugilistului hunedorean, Agron Kurtisi, consideră că James „Blitz” Cheregi este deja bine pregătit şi că se va prezenta într-o formă de top la meciul pentru centura  „WBC Mediteranean”, scrie zvj.ro

„James se pregăteşte pentru o victorie. Toţi cei de la Fight Power Academy suntem foarte motivaţi pentru a lupta, iar pregătirile sunt în toi. James Blitz Chereji va fi la potenţial maxim la ora meciului”, a postat pe contul său de Facebook pugilistul hunedorean din partea antrenorului său.

În România, James Cheregi a fost legitimat la CSŞ Hunedoara şi Dinamo Bucureşti, fiind multiplu campion naţional şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene de juniori din 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus