Puteți participa la studiu accesând link-ul chestionarului pe care îl găsiți în text

 

Sebastian Armean, medic originar din Deva, este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și medic specialist psihiatru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din același oraș. A absolvit în 2009 Facultatea de Medicină din cadrul aceleiași universități ca șef de promoție. În 2013 a obținut titlul științific de Doctor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Este medic specialist psihiatru și farmacologie clinică, psiholog și psihoterapeut. Este licențiat în Drept la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Pe lângă activitatea clinică și didactică, este preocupat de modalități noi de predare și învățare, integrarea tehnicii și aparaturii moderne în procesul educațional, precum și dezvoltarea și eficientizarea stilului personal de învățare.

Sebastian Armean face parte din echipa care realizează un studiu internațional despre impactul pandemiei COVID-19 asupra sănătății psihice în rândul publicului larg și în rândul personalului expus riscului crescut de contaminare (lucrători din MS, MAI, MApN).

„În 11 martie 2020, Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății a declarat boala produsă de noul coronavirus, COVID-19, pandemie.
Acum, sănătatea psihică poate fi afectată prin teama de infecție, măsurile de autoizolare și carantină. Atât personalul expus riscului crescut de contaminare, cât și populația generală se pot confrunta cu emoții negative. „Împreună cu colegi din UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și colegi practicieni am elaborat „COVID-19 PsyImpact & PsySafe Program”.
Aceasta este prima etapă a studiului nostru și ne propunem să evaluăm impactul produs de pandemia COVID-19 asupra sănătății psihice.
Studiul se adresează tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.
Timpul estimat pentru completare: 8 minute”, a declarat medicul Sebastian Armean.

 

Mai jos aveți link-ul chestionarului propus de Echipa COVID-19 PsyImpact și PsySafe Program:

 

https://www.psysafe.org/?fbclid=IwAR3Z7Nm0hHk9N5q3c0j2YjCLblvXNQhIsCGhX9YeAsqLh2RStWpxqWLSYKc

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus