Investiţie în valoare de aproape 2,8 milioane de euro

 

În Hunedoara a început construirea unui parc comercial Altex. Acesta va fi amplasat pe b-dul Traian,  între magazinul Dedeman şi staţia Rompetrol, şi va avea o suprafaţă totală de 15.000 mp.

Complexul va avea spaţii comerciale construite pe o suprafaţă totală de aproximativ 4.800 mp, o parcare cu 275 de locuri (dintre care 11 rezervate persoanelor cu dizabilităţi) şi mai multe căi de acces (din b-dul Traian şi dinspre parcarea Dedeman – pentru clienţi, respectiv din strada Ecaterina Varga – pentru aprovizionare).

Cea mai mare parte din spaţiul comercial total va fi ocupată de un magazin Altex – 2.877 mp, căruia i se vor alătura alte 4 magazine. Conform estimărilor actuale, aici se vor crea aproximativ 80 de noi locuri de muncă.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 13,5 milioane de lei (aproape 2,8 milioane de euro) iar investitorul îşi doreşte ca noul complex comercial din Hunedoara fie gata în primăvara anului viitor.

„Faptul că o companie de talia Altex îşi deschide un parc comercial propriu în Hunedoara dovedeşte că municipiul este pe un trend ascendent, iar abordarea administraţiei publice locale în ce priveşte susţinerea iniţiativelor private este una corectă şi eficientă. Am spus în mai multe ocazii că vor apărea investiţii în Hunedoara, dar, de obicei, în cazul investiţilor private nu îmi permit să vorbesc eu în numele respectivelor companii, mai ales în perioada în care o investiţie se află doar în stadiul de idee ori de proiect. Pe lângă asigurarea unor servicii comerciale la standarde actuale, noul complex va îmbunătăţi considerabil şi imaginea zonei respective, o fostă arie industrială care, mai în ultimii 20 de ani, nu a arătat deloc bine”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Sursa: Primăria municipiului Hunedoara

 

7 răspunsuri

 1. octavianveteleanu@yahoo.de' Veteleanu Octavian spune:

  Un lucru foarte bun ,exista preocupare mai trebuie intreprinderi care vor crea locuri de munca cu salarii bune . Sant convis ca dl Primar se ocupa si de acest aspect.

 2. Amplecatdemult@taitai.ro' Am plecat de mult spune:

  Exiata acces la autostrada (cu drum de 4 benzi pana la el). Exista acess la calea ferata catre o cale ferata de mare viteza (in scurt timp modernizata). Nu inteleg de ce nu se aduc investitori mari (ma refer la multinationale). Azi-maine nu mai sunt locuri de munca in Hunedoara. Pacat, e cel mai frumos oras din tara, dar nu peste mult timp va fi un pol al saraciei.

 3. Comert care nu produce nimic doar consuma, unde este productia , fabrici , etc.

 4. neonu7000@yahoo.com' Arion Victor spune:

  Oriunde este un hipermarket a fost cândva o întreprindere.

 5. putucaliliana8@gmail.com' Puptuca Liliana spune:

  Bună unde se poate depune CV pt angajare

 6. Ulmetelyan@gmail.com' ULMET ION-ELYAN spune:

  Unde se poate depune cv de angajare??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus