Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a vizitat astăzi şantierul viitorului „Muzeu al Fierului” din municipiul Hunedoara pentru a discuta direct cu echipele de constructori despre stadiul lucrărilor şi eventualele probleme întâmpinate.

„Aici avem de-a face cu o lucrare dificilă, pentru că este vorba despre o clădire veche de aproximativ 100 de ani, care nu a mai fost folosită deloc în ultimele decenii şi care a avut şi încă mai are nevoie de lucrări de consolidare. S-a consolidat planşeul superior, acoperişul este gata, s-a consolidat şi planşeul dintre parter şi etajul I, iar acum se lucrează la consolidarea primului nivel al clădirii.

Proiectul include şi realizarea unei replici la scară redusă a unui vechi furnal, în curtea clădirii. Sunt încrezător că lucrarea va fi gata până în toamna acestui an, mai ales că aici avem ocazia de a colabora cu un constructor foarte bun, care a făcut şi face faţă cu brio provocărilor care au tot apărut în derularea lucrărilor. Acest nou obiectiv va contribui considerabil la îmbogăţirea ofertei turistice a municipiului”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

418151172_807795114725571_735787645847373830_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus