Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime, a informat miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

WhatsApp Image 2021-09-30 at 10.30.43 WhatsApp Image 2021-09-30 at 10.30.43 (1)

Vizibil emoţionată, purtând o cască pe cap, tânăra a urcat în nacelă alături de prietenul ei, sergentul major Andrei Calimandruc, iar când aceasta a ajuns la înălţimea maximă băiatul a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale. În acest timp, colegii pompierului desfăşurau la sol o pancartă pe care era scrisă întrebarea “Vrei să fii soţia mea?”.

Apoi, dintr-un rucsac aflat în nacelă tânărul a scos un superb buchet de trandafiri roşii pe care l-a oferit viitoarei sale soţii, care a spus un “Da” suficient de puternic pentru a fi auzit de toţi cei care aşteptau răspunsul.

Momentul a fost imortalizat de o dronă şi de o cameră video aflată lângă cei doi tineri.

“Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ. Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!”, au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus