Copilul lăsat nesupravegheat a încercat să traverseze drumul prin loc nepermis

Un copil de 6 ani a fost lovit de o maşină, pe DN 66, în localitatea Livadia. El este în comă, având traumatism cranian și a fost dus la Spitalul Orășenesc Hațeg.

Potrivit martorilor, copilul lăsat nesupravegheat a încercat să traverseze drumul prin loc nepermis, a apărut brusc în fața mașinii, iar șoferul nu l-a mai putut evita. Părinții copilul l-au atacat și lovit pe șoferul mașinii.

Preluat iniţial de un echipaj SMURD de la o subunitate din comuna Baru, copilul a fost predat apoi unui echipaj al Ambulanţei, în drum spre spitalul din oraşul Haţeg.

După aceea, rudele copilului, cetăţeni de etnie romă, i-au înjurat şi bruscat pe membrii echipajului de la Ambulanţă, reprezentantul SAJ Hunedoara apreciind că acestea erau furioase deoarece echipajul SMURD s-a întors să-l preia pe şoferul care l-a accidentat pe minor. Bărbatul a fost, şi el, agresat de către aparţinătorii victimei.

Ei au îndoit tabla mașinii, au spart un far și au distrus masca ambulanței.

„Un minor în vârstă de șase ani, nesupravegheat, a încercat să traverseze DN 66, pe raza localitatea Livadia, prin loc nepermis și fără să se asigure. Acesta a fost surprins și accidentat grav de autoturismul condus din direcția Hațeg spre Petroșani de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Petrosani.  Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în măsura în care conducătorul auto de 51 de ani va depune plângere prealabilă, vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, întrucât se pare că membrii familiei minorului l-au agresat fizic pe conducătorul auto implicat în eveniment. Se va deschide dosar penal și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât membrii familiei minorului au distrus un far al ambulanței care l-a preluat pe minor pentru a-l transporta la Spitalul Orășenesc Hateg”, a anunțat IPJ  Hunedoara.

Pentru a restabili ordinea și liniștea publică, în zonă, dar și la spitalul din Hațeg au fost trimiși 20 de polițiști si jandarmi, dar nu au mai avut loc incidente. Între timp, copilul a fost trimis la Deva.

5 răspunsuri

  1. florinsandu_ro@yahoo.com' Florin S spune:

    Nu a fost arestat nimeni pentru ultraj, distrugere, vatamare corporala ? Nu se doreste ordine in tara asta ? Minoritarii fac ce vor fara repercusiuni legale ?

  2. SI nu s-a gasit nici un politist, pompier.jandarm sa le rupa putin oasele tiganilor?

    Sunt tigani, nu romi. Romi sunt cei care merg la munca, platesc taxe, stiu sa se comporte civilizat. Restu-s doar tigani, aceeiasi pe care-i vedeti prin live-uri pe fb laudandu-se cat de bine o duc prin Italia, Spania si Germania, din cersit, ca de muncit, nici vorba de asa ceva…

    Bine ca in populatie stim sa intram cu jandarmii si cu tunurile de apa, dar cand maimutele astea fac scandal (asta nu e comportament de oameni ) atunci trebuie articulate, sa intelegea ce inseamna sa respecti niste reguli de bun simt intr-o societate si o tara care te gazduieste.

  3. Am văzut la tv. că mass media era preocupată de :”cine va prelua șefia clanului Duduienilor” nu de anihilarea acestora; se vorbea despre clanuri că despre niște SRL-uri! Păi dacă infractorii ăștia sunt tolerați de către ce care trebuie sa facă ordine normal că își fac de cap. Ce clanuri? Ce interlopi? Termenii ăștia ar trebui să dispară din vocabularul limbii române odată cu nulitățile astea care ,din păcate, încă domină prin teroare,prin intimidare,prin amenințări va chiar prin crime și alte infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus